Mos Craciun vine la BIKE XCS cu sacul incarcat

In perioada 14-31 decembrie 2015, soseste Mos Craciun la BIKE XCS in vizita. Sacul Mosului este plin de surprize pentru pasionatii de ciclism. Am pregatit suprize atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

De Craciun, fa-ti cadou sau fa cadou o bicicleta cadoul de Craciun care dureaza o viata intreaga!

Profita de reducerile la biciclete, piese si echipamente!

Intra pe pagina http://www.bikexcs.ro/sacu-mosului pentru a vedea toate bicicletele, piesele si echipamentele la pret redus!

***Magazinele fizice BIKE XCS vor fi inchise incepand cu 25 decembrie 2015, dar magazinul online,http://www.bikexcs.ro, functioneaza non-stop, iar comenzile online primite incepand cu 25 decembrie 2015, se vor procesa incepand cu 11 ianuarie 2016.***

Daca vrei sa te bucuri de reducerile noastre de Craciun, fii pe faza, inscriindu-te la newsletter aici: http://www.bikexcs.ro/newsletter/ sau urmarindu-ne pe Facebook, https://www.facebook.com/BikeXCS/, unde te vom tine la curent cu ofertele noastre.

Despre BikeXCS

De 11 ani, iti oferim biciclete ale unor producatori de renume (Cannondale, Ghost, Cube), piese si echipamente de inalta calitate, precum si servicii profesionale de reparatii pentru biciclete.

Vino in magazinele noastre fizice din Bucuresti, de pe Str.Baba Novac 11a si Bd. Lacul Tei 126-128 sau viziteaza magazinul nostru online http://www.bikexcs.ro

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn