Reduceri la toate bicicletele pentru copii in magazinele BIKE XCS

BICICLETA – cadoul ideal pentru copii!

In magazinele fizice Bike XCS din Bucuresti si in magazinul online www.bikexcs.ro veti avea parte de reduceri special create pentru copiii cu chef de pedalat. Astfel, BikeXCS vine in intampinarea dorintelor celor mici cu reduceri de 10% la toate bicicletele pentru copii.

Profita de promotie in perioada 28 mai – 4 iunie 2016.

In magazinele Bike XCS gasesti biciclete pentru copii cu varste de la 3-5 ani pana la 12-15 ani, de la producatori de renume precum Cube, Focus, Drag, Cannondale. Biciclete fara pedale, biciclete cu roti ajutatoare sau biciclete pentru copii mari.

Pentru zeci ore de miscare in aer liber si distractie, alege pentru copilul tau o bicicleta de la Bike XCS si beneficiezi de Transport Gratuit si Livrare in 24h!

Pentru o copilarie fericita, recomandam minim o plimbare pe zi cu bicicleta. Desprinde-l din fata calculatorului si ajuta-l sa isi construiasca amintiri!

Pentru mai multe detalii intra pe https://www.bikexcs.ro/ sau pe pagina noastra de Facebook : https://www.facebook.com/BikeXCS/

Regulamentul campaniei: http://blog.bikexcs.ro/2015/03/13/regulament-general-pentru-campanii-de-reduceri-si-promotii/

300x250(1)

Despre BIKE XCS

  • Povestea Bike XCS a inceput in 2004. In tot acest timp, am comercializat cu succes biciclete, piese si echipamente pentru ciclism de calitate superioara.
  • BIKE XCS detine 2 magazine fizice in Bucuresti: pe Bd. Lacul Tei 126-128 si pe Str. Baba Novac 11a si fiecare, cu cate un service de biciclete, precum si un magazin online, https://www.bikexcs.ro.
  • Pentru comenzile online de biciclete, prin intermediul magazinului online https://www.bikexcs.ro, transportul este gratuit si beneficiati de livrare rapida in 24h.
  • Aveti posibilitatea de a plati online ramburs sau cu cardul. Plata cu cardul si introducerea datelor personale pe site-ul BikeXCS.ro sunt securizate si criptate. Certificatul SSL instalat pe serverul nostru asigura protectia datelor personale si a celor bancare.
  • Beneficiati de o garantie de 2 ani si revizie gratuita post-garantie pentru toate bicicletele comercializate in magazinele fizice sau in magazinul online BikeXCS.
  • Beneficiati de consultanta la telefon pentru alegerea produsului potrivit si consultanta in magazinele fizice.
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*