Echipamente concursuri ciclism

Indiferent de nivelul de pregatire, echiparea minima nu trebuie sa lipseasca. Iata echipamentul de baza de care vei avea nevoie pentru orice tip de competitie de ciclism:

Suport pentru sticla de apa. Cel mai comun si bun mod de a transporta apa pe distante lungi se face cu ajutorul suportului pentru sticla de apa, atasat la cadrul bicicletei. Folosirea lui este indicata pentru ca hidratarea este foarte importanta pe un traseu atat de lung.

Manusi ciclism care te scutesc de bataturile provocate de strangerea ghidonului.

Casca ciclism care te fereste de accidentarile grave si de ce nu, iti protejeaza chiar viata. Casca trebuie sa se potriveasca perfect pe cap si nu trebuie sa se deplaseze atunci cand inclini capul.

Trusa pentru reparatii: petice, inbusuri, solutia degresanta, solutia pentru gresat lantul sau solutiile antipana Joe’s No Flats nu ar trebui sa lipseasca dintr-un astfel de kit. Joe’s No Flats este liderul mondial in produsele de etansare anti-punctie. Aceste produse au fost dezvoltate stiintific pentru a preveni intepaturile in rotile de bicicleta si pot fi folosite atat in cazul rotilor fara camere(tubeless), cat si in cazul celor cu camere. Solutiile anti-pana Joe’s No Flats sunt usor de utilizat si se potrivesc pentru toate tipurile de supape.

Tricou special pentru ciclism si pantaloni speciali, pentru confort, cu bazon protector pentru ture pe distante medii si lungi

Ochelari de ciclism pentru protectie UV, protectie impotriva prafului si a insectelor.

 

BikeXCS te ajuta sa fii invingator! Alege pachetul potrivit pentru a fi in frunte: https://www.bikexcs.ro/pachete-pentru-concursuri.html. Iti punem la dispozitie toate cele necesare pentru un concurs reusit. La orice pachet de cinci produse diferite alese de tine ai reducere de 15%. Inainte de toate te rugam sa citesti regulamentul promotiei. Foloseste codul „RIDER15” pentru generarea automata a discountului pentru toata valoarea cosului la finalizarea comenzii. 

Iti dorim mult succes!

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn