Ai un Voucher de la Primarie pentru cumpararea unei Biciclete prin campania Biciclisti in Bucuresti? Te asteptam in magazinele BikeXCS!

Pasiunea pentru ciclism o avem de o viata, iar acum 15 ani aceasta pasiune s-a transformat si in business. Fiind adeptii unui stil de viata activ si sanatos, ne-a bucurat foarte mult vestea lansarii programului „Biciclisti in Bucuresti”.

Daca ai reusit sa obtii de la Primaria Capitalei un voucher de 500 lei pentru cumpararea unei biciclete, te asteptam in magazinele de biciclete BikeXCS din Bucuresti (Str.Baba Novac 11a si pe Bd. Lacul Tei 126-128):

BikeXCS a primit aprobarea primariei pentru a putea deconta vouchere din programul „Biciclisti in Bucuresti”.

Voucherele din programul „Biciclisti in Bucuresti” nu pot fi cumulate de la mai multi participanti pentru achizitionarea aceluiasi produs.

Daca valoarea produsului este mai mare decat cea a voucherului, diferenta va fi suportata de cumparator.

Regulamentul campaniei este aici:

http://www.pmb.ro/institutii/primaria/directii/directia_mediu/biciclisti_in_buc/docs/regulament_proiect_biciclisti_in_buc.pdf

De ce sa alegi BikeXCS?

Comercializam biciclete fiabile, care pot fi folosite zi de zi in traficul urban.

La noi gasesti biciclete pentru toata familia si pentru toate stilurile de ciclism. Fie ca esti pasionat de plimbari la munte, prin paduri, fie ca preferi plimbarile in oras sau in parc, alaturi de copii, la noi gasesti o gama variata de biciclete: MTB, trekking, cursiere, biciclete pliabile, biciclete electrice, biciclete pentru copii. Putem satisface atat nevoile biciclistilor amatori, oferind biciclete fiabile si confortabile,  la preturi convenabile, cat si cerintele profesionistilor.

Ai 2 ani garantie pentru oricare bicicleta cumparata de la noi.

Gama de biciclete este completata, de piese, echipamente si accesorii de calitate exceptionala.

 Cauti un magazin de biciclete pentru a-ti folosi voucherul programului „Biciclisti in Bucuresti”? Te asteptam in magazinele BikeXCS din Bucuresti!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

1 Comment

  1. Am un voucher de la un unchi si l-a cedat catre mine. Am copie dupa buletinul lui. Pot cumpara o bicicleta de la dvs in aceste conditii sau trebuie sa vin cu unchiul in magazin?

1 Trackback / Pingback

  1. Cauti un magazin de biciclete pentru a-ti folosi voucherul din programul „Biciclisti in Bucuresti”? Te asteptam la BikeXCS! - biz-wizz.ro

Comments are closed.