BikeXCS a deschis cel de-al treilea magazin in Bucuresti

Acum 15 ani, Razvan si Adrian au transformat pasiunea pentru biciclete intr-un business. Primul magazin BikeXCS a fost deschis in 2002 pe Str. Baba Novac nr. 11a, fiind printre primele magazine de biciclete din Bucuresti, urmat la distanta de 6 ani, de cel de pe Bd. Lacul Tei 126-128.

 BikeXCS a deschis in septembrie 2017 cel de-al treilea magazin de biciclete, in sectorul 1 din Bucuresti, pe Str. Nicolae G. Caranfil nr. 34.  Am preluat fostul Hypersport si l-am adus la standardele Bike XCS.

BikeXCS 3: Str. Nicolae G. Caramfil nr. 34, sector 1 , Bucuresti
BikeXCS 3: Str. Nicolae G. Caramfil nr. 34, sector 1 , Bucuresti

Povestea BikeXCS

Inca de la inceput ne-am departajat de concurenta oferind biciclete, piese si echipamente pentru ciclism de calitate superioara, de la branduri de renume precum Cube, Cannondale, Sram, Shimano, Longus…Gama variata de produse targeteaza atat biciclistul amator, care doreste sa se bucure in siguranta si pentru mult timp de noua lui achizitie, cu o investitie financiara rezonabila, cat si biciclistilor profesionisti.

Ne numaram printre putinele service-uri din Bucuresti si din tara ce au mecanici profesionisti, instruiti, si, cel mai important, care se ocupa doar de repararea bicicletelor si sunt dedicati acestei activitati. Suntem bucurosi sa primim in service orice tip de bicicleta, incepand de la biciclete de copii si terminand cu biciclete mtb full-suspension sau biciclete electrice.

Preluam si comenzi prin intermediul magazinului online https://www.bikexcs.ro. Pentru comenzile online de biciclete, transportul este gratuit si beneficiati de livrare rapida in 24h. Plata cu cardul si introducerea datelor personale pe site-ul BikeXCS.ro sunt securizate si criptate. Certificatul SSL instalat pe serverul nostru asigura protectia datelor personale si a celor bancare.

Rasplatim fidelitatea clientilor nostri, oferind frecvent reduceri si promotii atractive. Campaniile „Nota de la Bac”, „Black Friday”, reducerile de Ziua Copilului, de Dragobete, de Martisor si lichidarile de stoc din august sunt deja o traditie.

Am oferit inca de la inceput si oferim in continuare seriozitate, transparenta comerciala si profesionalism clientilor si colaboratorilor nostri.

Va asteptam in magazinele de biciclete BikeXCS :

  • Baba Novac nr. 11, sector 3, Bucuresti
  • Bd. Lacul Tei nr. 126-128, sector 2, Bucuresti
  • Nicolae G. Caramfil nr. 34, sector 1,  Bucuresti(deschis in septembrie 2017)
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin