Regulament Demo Day Elite

Bike XCS Demo Day Elite este un eveniment organizat de magazinele de biciclete Bike XCS cu sprijinul producatorilor internationali de biciclete.
Scopul acestui eveniment este de a oferi gratuit spre testare persoanelor invitate sa participe biciclete din flota de teste a producatorului.
Invitatii
Persoanele invitate sunt alese de echipa noastra dintre cei care au completat in totalitate aplicatia „Application Form” de pe bikexcs.ro si au participat la evenimentul de pe Facebook, precum si persoane care au primit invitatie in mod direct. Invitatiile trimise sunt nominale si netransmisibile.
Invitatia odata trimita trebuie confirmata in 5 zile prin email la magazin@bikexcs.ro. Dupa confirmare devine valabila si va asteptam la eveniment.
Avand in vedere numarul limitat de locuri la acest eveniment bikexcs.ro va selecta un numar fix de particicpanti. Daca nu puteti onora invitatia va rugam sa ne comunicati pentru a o transmite altcuiva in timp util.
Pentru a testa bicicletele dorite fiecare dintre participanti trebuie sa aiba:
  • invitatia primita de la noi tiparita pe hartie
  • acordul pentru testare completat, semnat si tiparit pe hartie
  • carte de identitate valabila
Testarea
Pentru testare invitatii vor completa un acord de testare care va fi trimis odata cu invitatia. Totodata in perioada testului carta de identitate va fi lasata la organizator in pastrare. Particicpantii la Bike XCS Demo Day Elite vor beneficia de biciclete pentru test pe parcursul zilei. Testele se realizeaza in pluton insotit de un ghid. Traseul de testare se va alege adhoc in functie de felul bicicletei precum si in functie de nivelul fiecarui tester.
Programul
Evenimentul incepe duminica 19 iunie 2016, la ora 10 cu primirea invitatilor. Programul evenimentului este intre 10-18, timp in care fiecare dintre participati poate sa testeze un numar de biciclete astfel incat toti participantii sa beneficieze de minim 2 biciclete la test. La alegerea bicicletelor de test au prioritate cei care au testat mai putine. Cu acordul expres organizatorilor testatea se poate face si fara ghid. Durata testarii a unei biciclete nu poate depasi o ora.
Locatia
Locatia evenimentului este parcarea pensiunii Casa de Piatra – Pustnicul.

Padurea Pustnicul, DN3, Km 18 (sub pod Pustnicul)

Sugestii si reclamatii
Evenimentul Bike XCS Demo Day Elite este organinat de bikexcs.ro pe cheltuiala proprie iar invitatii nu au nici o obligatie financiara in ceea ce privveste activitatea de testare. Bike XCS isi rezerva dreptul de a selecta invitatii. Pentru orice sugestie sau reclamatie folositi adresa de email: magazin@bikexcs.ro. Toate emailurile primite vor primi raspuns. Pentru fi mai operativi va rugam sa ne furnizati in email numele dvs. precum si numarul de telefon.