Despre Bike XCS

BikeXCS – Magazine de biciclete, piese si echipamente Bucuresti

In magazinele de biciclete Bike XCS te intampina intotdeauna oameni entuziasti, priceputi si evident pasionati pana peste cap de biciclete. Pe langa biciclete, in magazinele Bike XCS gasesti piese de schimb, accesorii de cea mai buna calitate si tot ce ai nevoie pentru ca tu si bicicleta ta sa fiti in siguranta oriunde v-ati afla. Le gasiti pe toate in doua showroom-uri din Bucuresti, in Baba Novac nr 11 si in Bd. Lacul Tei nr 126-128, acolo unde veti primi service profesional pentru orice tip de problema si orice tip de bicicleta si de asemenea beneficiati si de consiliere in vederea alegerii unei noi biciclete.

Haibike electric6 magazine fizice biciclete bucuresti bikexcs (7)

Magazinele Bike XCS au o istorie de 13 ani, timp in care am comercializat si continuam sa vindem cu succes biciclete de import de calitate superioara. Bike XCS isi propune sa promoveze mersul de bicicleta ca sursa de sanatate, ca activitate ecologica si bineinteles ca mod de distractie. Si aveti de unde alege! MTB, cursiere, biciclete trekking, de oras, biciclete pliabile sau biciclete electrice. Apoi, daca sunteti in cautare de accesorii profesionale la preturi accesibile puteti opta oricand pentru accesorii din gama de modele Longus sau HQBC. Iar pentru bikerii care se aventureaza in paduri si pe munti, Bike XCS are ceva special, de calitate si cat se poate de protector, solutiile antipana Joe No Flats.

Bike XCS se implica intr-o serie de evenimente dedicate ciclismului amator si profesionist si sustine, de asemenea, competitii si concursuri.

Service biciclete Bucuresti Bike XCS

Service-urile Bike XCS sunt printre cele mai bine dotate si ieftine service-uri de biciclete din Bucuresti, iar atelierele de reparatii sunt dotate cu echipament complet de scule profesionale pentru adresarea oricarui tip de problema ar avea bicicleta dumneavoastra.

Haibike electric Haibike electric2

Va asteptam in cele 2 service-uri Bike XCS din Bucuresti. Mai jos puteti gasi programul de lucru, adresele complete si numerele de telefon la care ne puteti gasi:

Magazin Bike XCS 1
Adresa: Str. Baba Novac, nr. 11A
Program magazin: Luni – Vineri: 10:00 – 19:00, Sambata – 10:00 – 14:00
Program service:Luni – Vineri: 10:00 – 19:00, Sambata – 10:00 – 14:00
Telefon:0731.956.126
Magazin Bike XCS 2
Adresa:Bd. Lacul Tei, nr. 126-128
Program magazin:Luni – Vineri: 10:00 – 19:00, Sambata – 10:00 – 14:00
Program service:Luni – Vineri: 10:00 – 19:00, Sambata – 10:00 – 14:00
Telefon:0735.818.636

Magazin Online biciclete, piese si echipamente Bikexcs.ro

Puteti vizita site-ul magazinelor Bike XCS la adresa https://www.bikexcs.ro/ si puteti tine legatura cu noi pe pagina de facebook http://www.facebook.com/BikeXCS

Comandati online biciclete, piese si echipamente la un raport excelent calitate/pret de pe https://www.bikexcs.ro/

Propunem frecvent reduceri la biciclete, piese si echipamente, asa ca va recomandam sa va abonati la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.

Pentru comenzile de biciclete online, transportul este gratuit si beneficiezi de livrare rapida in 24h.

Biciclete in rate

Din showroom-urile noastre puteti achizitiona bicicleta preferata, in rate, fara dobanda, prin Card Avantaj, Star BT si Bonus Card Garanti. In plus, pentru magazinul online www.bikexcs.ro pe langa plata cu cardul aveti posilbilitatea sa cumparati in rate, fara dobanda, biciclete, piese de bicicleta, accesorii si echipament pentru ciclism, prin sistemul de rate, fara dobanda, de la Card Avantaj, Star BT si Bonus Card Garanti.

Pentru mai multe detalii, consultati pagina https://www.bikexcs.ro/rate-plata-online si contactati-ne la numerele de telefon :0731 956 126 / 0735 818 636.

Site securizat

Plata cu cardul si introducerea datelor personale pe site-ul BikeXCS.ro sunt securizate si criptate. Certificatul SSL instalat pe serverul nostru asigura protectia datelor personale si a celor bancare.

1 Comment

  1. Se implinesc aproape 5 ani si doua biciclete de la bikexcs.ro, de fel nu laud online pe nimeni, dar da imi permit acum! Nota 10 comportament client-vanzator, produs excelent!
    Bravo, cu stima Stavar Ionut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*